Decanen agenda

woensdag 24 maart 2021

Open Avond | Helicon Eindhoven

Wil jij kennismaken met onze opleidingen en onze school? Kom dan op woensdagavond 24 maart naar onze open dag. Tijdens deze avond kun jij je oriënteren op onze opleidingen richting dierverzoring, oriëntatie paard, hovenier en boomverzorging. De open avond ziet er vanwege de coronamaatregelen iets anders uit dan afgelopen jaren. Uiteraard houden wij rekening met geldende maatregelen en laten wij niet teveel bezoekers in één keer binnen. Maar je bent van harte welkom!

Locatie: Locatellistraat 5, 5654 JB, Eindhoven

woensdag 26 mei 2021

Infodag | De Rooi Pannen

De tweede en laatste infodag van het schooljaar is op woensdag 26 mei. Al onze mbo-afdelingen zijn dan geopend van 16.00 tot 19.00 uur.

Locatie: Locaties Tilburg, Eindhoven en Breda
Website: www.derooipannen.nl/open-dagen/infomomenten-2020-2021

dinsdag 1 juni 2021

Kennismakingsavond | Helicon Nijmegen

Weet je nog niet welke mbo-opleiding je wilt doen? Kom dan op dinsdag 1 juni naar de Info-avond van Helicon MBO Nijmegen. Jij kunt je deze avond oriënteren op opleidingen die iets te maken hebben met dier, tuin- en landschapsinrichting of stad en mens. De info-avond ziet er i.v.m. de coronamaatregelen iets anders uit dan gebruikelijk. Uiteraard houden wij te allen tijde rekening met geldende maatregelen en laten wij niet teveel bezoekers in één keer binnen. Maar je bent van harte welkom!

Locatie: Energieweg 19, 6541 CW, Nijmegen