Buitenlandreizen naar Oxford, Berlijn en Oostenrijk

Buitenlandreizen naar Oxford, Berlijn en Oostenrijk

Geplaatst op: donderdag 06 oktober 2022

Inmiddels zijn ook de leerlingen uit het vierde leerjaar weer terug van een onvergetelijke 6-daagse reis waar zij zich voor konden aanmelden. Zij reisden af naar Oxford, Berlijn of Oostenrijk.

In Oxford verbleven zij in het St. Hugh’s College. Na een echt Engels ontbijt, was het tijd om op pad te gaan. Excursies naar o.a. Oxford Castle en Prison, het Natural History Museum en een Treasure Hunt stonden op de planning. In de avond was het tijd voor ontspanning in de vorm van bijv. lasergaming / bowling.

In Oostenrijk logeerden de leerlingen in een hotel in het plaatsje Pitztal. Er werd geklommen in het bomenpark, een gletsjer bezocht (bij -8 graden), een mountainbiketocht gereden, geraft en een bergwandeling gemaakt naar de top van Gipfel. Na al deze avontuurlijke activiteiten konden de leerlingen in de avond nagenieten bij bijv. een kampvuur.

 

In Berlijn verbleven kleine groepjes leerlingen bij een Duits gezin, om kennis te maken met de Duitse cultuur. Een fietstocht langs de belangrijkste bezienswaardigheden in Berlijn, zwemmen in het grootste subtropische zwembad ter wereld, een bezoek Sachenhausen (voormalig concentratiekamp) en de Stasi-Gefangenis stonden onder andere op de planning. En uiteraard ook nog wat tijd die ze vrij konden invullen.

Bekijk al het nieuws