Doe mee met de Kick Arts klas

Doe mee met de Kick Arts klas

Geplaatst op: dinsdag 07 maart 2023

Het Fioretti College gaat voor de maximale talentontwikkeling van leerlingen. Naast de reguliere lessen en de talentenuren kunnen onze leerlingen deelnemen aan andere activiteiten, zoals KICK-ARTS!

Leerlingen kunnen al hun creatieve talenten en ambities verder gaan ontwikkelen in de KICK ARTS-klas, waar ze wekelijks les krijgen van kunstprofessionals verbonden aan de CHV Academy, Circle of Talent.

De leerlingen uit verschillende leerjaren en niveaus kunnen er voor kiezen om deel te nemen aan KICK ARTS. Naast de ontwikkeling van creativiteit en talent staat ook de persoonlijke ontwikkeling centraal. De lessen bestaan uit 3 blokken. In het eerste blok gaan de leerlingen op ontdekkingstocht naar de verschillende kunstdisciplines. Hierna wordt er gewerkt aan een persoonlijke leertraject. In het derde blok wordt vanuit ieders persoonlijk talent gebouwd aan een gezamenlijk werk.

De KICK ARTS lessen worden gegeven op de Noordkade op dinsdagmiddag van 15:00 tot 16.30 uur. De lessen zijn niet vrijblijvend. Na de inschrijving conformeert de leerling zich aan de afspraak om iedere dinsdag aanwezig te zijn. 

Meer weten?  Bekijk dan het volgende filmpje:

KICK ART PROMO FIORETTI COLLEGE VEGHEL - YouTube

Voor inschrijvingen of vragen mail de cultuur coördinator Fioretti College: Terry Emons (terry.emons@voveghel.nl)

De inschrijving is open; de lessen zijn gratis, maar hebben wel een maximale capaciteit. (Vol=Vol)

Bekijk al het nieuws