Feestelijke Drive Thru diploma-uitreiking

Feestelijke Drive Thru diploma-uitreiking

Geplaatst op: donderdag 22 juli 2021

Hoe organiseer je een veilige en toch onvergetelijke diploma-uitreiking in deze coronatijd? Het Fioretti College stond, net als alle andere scholen in Nederland, voor die uitdaging. Met de nodige creativiteit werd het toch een feestelijke happening.

Er werd gekozen voor een Drive Thru. Als eerste was de afdeling praktijkonderwijs aan de beurt. Op 8 juli maakte een lange stoet auto's een feestelijke route over de parkeerplaats van de school. Dat gebeurde in verschillende tijdsblokken. Op deze manier konden de leerlingen hun welverdiende diploma op een leuke en tevens veilige manier in ontvangst nemen. Hetzelfde gebeurde op 20, 21 en 22 juli. Toen was het de beurt aan alle basis-, kader- en mavo-leerlingen en hun ouders.

De ingrediënten van de happening waren live muziek, een dj, een toespraakje, een foto, bubbels en snacks, cadeautjes en natuurlijk de ondertekening van het diploma. Alle geslaagden en hun ouders waren enthousiast over de ludieke en sfeervolle diploma-uitreiking. “Wat ontzettend leuk bedacht, het was een route vol verrassingen!”, hoorden we van diverse leerlingen en ouders. Opzet geslaagd!

Klik hier voor een sfeerimpressie van de Drive Thru van PrO.

Bekijk al het nieuws