Geniet van een culinaire lunch in het schoolrestaurant van het Fioretti College!

Geniet van een culinaire lunch in het schoolrestaurant van het Fioretti College!

Geplaatst op: donderdag 10 november 2022

Het schoolrestaurant van het Fioretti College is weer geopend! Iedereen uit Veghel en omstreken is van harte welkom voor een heerlijke lunch of een lekker hapje eten tegen een mooie prijs en in een mooie ambiance. Onze enthousiaste leerlingen (leerjaar 3 en leerjaar 4) zullen hun uiterste best doen om u culinair in de watten te leggen.

Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen en in een zo’n natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie kunnen oefenen. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. We hopen u graag te ontmoeten in ons restaurant!

 

Openingstijden

Het restaurant is wekelijks geopend. Lunchen kunt u woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 13.30 uur. Op donderdagmiddag kunt u tussen 12.00 en 12.30 uur of tussen 13.00 en 13.30 uur ook terecht voor de kleine kaart (hoofdgerecht) of een speciaal fietsarrangement. Tijdens schoolvakanties, projectweken e.d. is het restaurant gesloten.

 

Reserveren

Het schoolrestaurant is gevestigd in het schoolgebouw aan de Muntelaar 4 te Veghel. Telefonisch reserveren kan dagelijks tussen 10.30 en 12.00 uur via nummer 0413-340575. Reserveren voor grotere groepen is ook mogelijk. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden, mits vooraf aangegeven.

Meer informatie, de exacte openingstijden, de menu’s en de tarieven zijn te vinden op www.fioretticollege.nl/schoolrestaurant.

Bekijk al het nieuws