Het schoolrestaurant is weer open

Het schoolrestaurant is weer open

Geplaatst op: donderdag 16 september 2021

Het schoolrestaurant is weer geopend! Iedereen die dat wil, kan zich voor een leuke prijs in een mooie ambiance culinair laten verwennen door onze enthousiaste leerlingen. Tijdens uw bezoek hanteren we de nog geldende richtlijnen van het RIVM.

Het doel van ons schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden, mits vooraf aangegeven.

Openingstijden
Het restaurant is wekelijks geopend op de dinsdagavond van 17.30 tot 19.30 uur en maandelijks ook op de woensdagavond voor een uitgebreid driegangen of viergangendiner. Lunchen kunt u de donderdagmiddag van 12.00 tot 13.30 uur en na de herfstvakantie ook op de dinsdag- en woensdagmiddag. Op de donderdagmiddag kunt u tussen 12.00 en 12.30 uur of tussen 13.00 en 13.30 uur ook terecht voor de kleine kaart (hoofdschotel) of een speciaal fietsarrangement. Tijdens schoolvakanties en projectweken is het restaurant gesloten.

Reserveren
Telefonisch reserveren kan dagelijks tussen 10.30 en 12.00 uur via nummer 0413-340575. Reserveren voor grotere groepen is ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie, de exacte openingstijden, de menu’s en de tarieven.

Bekijk al het nieuws