Hybride gastleraren gezocht

Hybride gastleraren gezocht

Geplaatst op: dinsdag 13 april 2021

Werk jij in het bedrijfsleven en wil jij graag de passie voor jouw vak overbrengen op onze leerlingen? Lijkt het je leuk om een gastles, enkele workshops of een lessenreeks te verzorgen? Reageer dan op onze vacatures voor hybride gastleraren, experts en projectbegeleiders.

Als school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs willen wij graag de relatie en samenwerking met het werkveld versterken door te gaan werken met hybride gastleraren. Dat zijn professionals en experts uit het werkveld, die het - net als wij - belangrijk vinden om onze leerlingen voor te bereiden op de samenleving en het werkveld van de toekomst. Vakmensen en ondernemers die enthousiast zijn om praktisch met onze leerlingen aan de slag te gaan, omdat ze passie hebben voor hun vak of specialisme, graag hun visie, kennis en vaardigheden over willen brengen en het belangrijk vinden om te investeren in onze jongeren, omdat zij de werknemers van de toekomst zijn.

Heb je belangstelling en wil je meer informatie? Klik dan door naar de pagina hybride gastleraren gezocht. Je vindt daar ook een aantal taak- en functiebeschrijvingen, alsmede de juiste contactgegevens. Dit initiatief wordt begeleid en ondersteund door Brainport Eindhoven en Platform Ondernemers Meierijstad (POM).

Bekijk al het nieuws