Kom naar de Doedagen 2021

Kom naar de Doedagen 2021

Geplaatst op: maandag 16 november 2020

In de periode van 11 tot en met 18 januari 2021 zijn alle groep 8 leerlingen en hun begeleiders uitgenodigd voor de Doedagen op het Fioretti College. Terwijl de school in vol bedrijf is, worden de leerlingen ontvangen. Het programma bestaat uit een rondleiding, een percussieworkshop en het volgen van een les. Meer dan twintig basisscholen uit de regio zijn te gast.

Individueel bezoek
Niet alle scholen zijn in de gelegenheid om de Doedagen te bezoeken. Daarom zijn op woensdagmiddag 13 januari individuele leerlingen en hun ouders/verzorgers van harte welkom. U kunt zich daarvoor aanmelden via deze link. Naast activiteiten voor de toekomstige schoolverlaters zal er ook een programma zijn voor de ouders/verzorgers. Deze middag start om 14.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur.

Inschrijven scholen
Scholen en klassen kunnen inschijven via deze link.

Voorlichtingsavonden
De voorlichtingsavonden op het Fioretti College voor ouders van groep 8 leerlingen, die gepland staan op maandag 16 en donderdag 19 november, vinden dit jaar online plaats. Klik hier voor meer informatie en een duidelijke film over vmbo. Klik hier voor meer informatie en een duidelijke film over PrO.

Open Dag
Zet ook alvast de online Open Dag op zaterdag 30 januari in uw agenda. We hadden u graag onze praktische en persoonlijke school met al uw zintuigen laten ervaren, maar we gaan online een goed alternatief bieden. Houd onze website in de gaten!

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de Doedagen contact op met meneer N. van Eijk, teamleider leerjaar 1. Het nummer is 0413-340575.

Bekijk al het nieuws