Technologie Tour in 360 graden

Technologie Tour in 360 graden

Geplaatst op: maandag 14 februari 2022

Een bijzondere Technologie Tour in 360 graden tijdens de Open dag. De vakgroep Technologie & Toepassing heeft tijdens de minilessen de leerlingen van groep 8 kennis laten maken met T&T en het lokaal.

Leerlingen en ouders hebben zélf het lokaal kunnen ervaren via thinglink. Neem zelf ook maar eens een kijkje door op thinglink te klikken. Door middel van een 360 graden camera zijn er vooraf foto’s gemaakt van het T&T-lokaal, de werkplaats en de green screen studio. Via de applicatie Thinglink zijn deze foto’s aan elkaar gekoppeld en konden de leerlingen en ouders zélf door het T&T-lokaal heen bewegen. Daarnaast zijn er door de T&T-docenten verschillende ‘tags’ toegevoegd, waardoor leerlingen nog aanvullende filmpjes, foto’s en informatie in het lokaal konden vinden.

Ook kregen de leerlingen tijdens de open dag de opdracht om op zoek te gaan naar de gele praatpaal en een roze bootje. Deze objecten zijn al eerder gemaakt met de 3D-printer. Dit was voor sommigen even zoeken, maar daardoor hebben ze het T&T-lokaal nauwkeurig bekeken!

Wil je meer weten over deze technologie? Vraag het gerust aan één van de T&T-docenten, Roel van der Sloot, Hans van de Wetering en Danny Hanegraaf.

Bekijk al het nieuws