Zij-instromers leerjaar 2, 3, 4 mavo

Zij-instromers leerjaar 2, 3, 4 mavo

Geplaatst op: donderdag 30 maart 2023

Wilt uw zoon of dochter in het nieuwe schooljaar starten op het Fioretti college in een hoger leerjaar? Kom dan naar de algemene informatieavond op dinsdag 4 april.

  Leerjaar 2: 19.00 uur

-          Leerjaar 3: 19.30 uur

-          Leerjaar 4: 20.00 uur

Om een bewuste keuze te maken is er een website ontwikkeld waar alle informatie m.b.t de keuzevakken en profielen verzameld is. Het is erg zinvol om deze website samen voor de algemene ouderavond te bekijken. Mocht uw zoon/ dochter specifieke interesse hebben in de kaderberoepsgerichte leerweg zal deze avond daar ook informatie over gegeven worden. Het is niet vanzelfsprekend dat uw zoon/ dochter voor kaderberoepsgerichte leerweg aangenomen wordt, omdat hier uitgegaan wordt van beschikbaarheid van de profielen. De toelatingscommissie zal hierover beslissen.

Vanaf maandag 17 april kunt u uw zoon/ dochter aanmelden op de website. Tijdens de algemene inschrijfweek van maandag 8 t/m vrijdag 12 mei heeft u een intakegesprek met uw zoon/ dochter om de aanmelding compleet te maken. Vervolgens zal de toelatingscommissie beslissen over toelating.  

Bekijk al het nieuws