Welkom op onze online Open Dag

Beste meisjes en jongens van groep 7-8 en beste ouders...

Het Fioretti College is een school die je eigenlijk met al je zintuigen moet ervaren. Maar dát gaat dit jaar niet. In plaats daarvan krijgen jullie een mooie virtuele rondleiding door ons kleurrijke schoolgebouw in Veghel. Op deze speciale homepage kun je live uitzendingen volgen (en terugzien), allerlei filmpjes en vlogs bekijken en informatie aanklikken. Je hoeft je nergens voor aan te melden. Heb je vragen dan kun je met ons chatten en bellen. Doe dat gerust! We wensen je heel veel kijk-, luister- en leesplezier. Hopelijk word je enthousiast en zien we je volgend jaar terug op onze praktische en persoonlijke school.

Tijden livestream

Mocht je een live uitzending gemist hebben dan is dat niet erg. We zorgen er gedurende de Open Dag namelijk voor dat alle opgenomen livestreams zo snel mogelijk bij de video's geplaatst worden. Op die manier kun je een uitzending altijd terugkijken.

Je vindt hieronder een heleboel leuke vlogs en video's, maar ook links naar interessante pagina's en downloads. Vergeet dus niet om door te scrollen!
Kijk en luister mee

Live vanuit de studio op de Noordkade

Tijdens onze online Open Dag kun je drie keer een live uitzending bekijken. In de talkshow vertellen een aantal mentoren, een ouder, een leerling, onze ondersteuningscoördinator en locatiedirecteur over het onderwijs, de begeleiding en de sfeer op onze school. In de leerlingenpanels vertellen onze leerlingen hoe ze het Fioretti College ervaren. We beantwoorden dan ook chatvragen van de kijkers. Stuur je een WhatsApp berichtje naar 06-12616922 dan heb je kans dat je vraag zelfs tijdens de uitzending live beantwoord wordt. Natuurlijk kun je ook gewoon de chatbutton gebruiken, rechtsonder op de website. Veel kijk- en luisterplezier!

Stel direct je vraag

Online chatten

Online chatten

Tussen 11.00 en 15.15 uur kun je chatten met medewerkers van onze school. Er zit een team van specialisten klaar om de vragen te beantwoorden. Zo zorgen we ervoor dat je snel het juiste antwoord krijgt! Je kunt overigens ook bellen.

Bellen

Bellen

Heb je een specifieke vraag die je graag telefonisch wilt stellen? Bel dan tussen 11.00 en 15.15 uur met één van onze medewerkers. Klik op de belbutton om de nummers in beeld te brengen. Je kunt overigens ook chatten.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.