Nieuws

Feestelijke Drive Thru diploma-uitreiking

Feestelijke Drive Thru diploma-uitreiking

Hoe organiseer je een veilige en toch onvergetelijke diploma-uitreiking in deze coronatijd? Het Fioretti College stond, net als alle andere scholen in Nederland, voor die uitdaging. Met de nodige creativiteit werd het toch een feestelijke happening.

Expo Break Out Hero op de Noordkade

Expo Break Out Hero op de Noordkade

Phoenix Cultuur initieerde een bijzonder project om jongeren van 12-18 jaar uit Meierijstad een hart onder de riem te steken: ontwerp jouw ‘Break Out Hero’ en geef hiermee jouw gevoelens de ruimte.

Boot van afdeling PRO officieel te water

Boot van afdeling PRO officieel te water

Op vrijdag 22 juli is onder luid gejuich van de leerlingen en ouders de boot van de afdeling PrO gedoopt en te water gelaten in het Veghelse binnenmeer aan het Visven. Een moment waar lang naar was uitgekeken. Aan de boot is, met de nodige vertraging door corona, anderhalf jaar fanatiek gebouwd.

Historisch hoog slagingspercentage

Historisch hoog slagingspercentage

We zijn er even stil van. De slagingspercentages zagen er na het tweede tijdvak al erg goed uit, maar dat we na het derde tijdvak op 99,7% uit zouden komen, is ongekend. Slechts één kader-leerling is definitief gezakt. Onze basis-leerlingen scoorden in de afgelopen jaren al 100%, maar dit jaar behaalden onze mavo-leerlingen diezelfde score.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.