Nieuws

Start zelftesten na de meivakantie

Start zelftesten na de meivakantie

Het coronavirus heeft grote gevolgen voor iedereen. Ook voor onze school en onze leerlingen. Zoals u weet doen we er alles aan om de school op een veilige manier open te houden. Daarom gelden er op school strenge maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

ICT servicebalie vernieuwd

ICT servicebalie vernieuwd

Leerlingen van het keuzevak Interieur, Stands & Betimmering hebben voor onze ICT-afdeling een nieuwe servicebalie gemaakt. De oude kast, die tot nu toe werd gebruikt als balie, was aan vervanging toe. De nieuwe balie is volledig in de Fioretti huisstijlkleuren geschilderd en dankzij de verlichting straalt de serviceplek positieve energie uit.

Webinar Pubers & Poen op donderdag 20 mei

Webinar Pubers & Poen op donderdag 20 mei

Na een geslaagde online thema-avond in januari over Social Media & Gamen, kondigen we graag een nieuwe online thema-avond voor ouders aan: Pubers & Poen. Hiervoor hebben wij op donderdagavond 20 mei Eef van Opdorp vastgelegd, bekend als financieel specialist bij o.a. Uitstel van Executie. Het webinar start om 20.00 uur.

Meld uw kind nu digitaal aan voor de brugklas

Meld uw kind nu digitaal aan voor de brugklas

Zit uw kind nu in groep 8? Dan is de overgang naar het voortgezet onderwijs een bijzondere stap. Uw zoon/dochter verlaat zijn/haar vertrouwde schoolomgeving en komt in een nieuwe dynamiek terecht. Het Fioretti College biedt toekomstige brugklassers en hun ouder(s)/verzorger(s) graag de nodige begeleiding en ondersteuning.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.