Nieuws

Aanmelden voor het Fioretti College

Aanmelden voor het Fioretti College

Vanaf heden kunt u als ouder(s) uw zoon of dochter digitaal inschrijven voor het Fioretti College. In ons digitale aanmeldformulier wordt u stapsgewijs door het aanmeldproces geleid. Meld uw zoon of dochter bij voorkeur uiterlijk vrijdag 4 maart aan. Aanmeldingen die wat later binnenkomen, worden uiteraard gewoon in behandeling genomen.

Onze Open Dag gemist? Kijk hier alles terug!

Onze Open Dag gemist? Kijk hier alles terug!

Een school die je eigenlijk met alle zintuigen moet ervaren? Dat is het Fioretti College, dé school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs voor Veghel en de omliggende plaatsen. Op zaterdag 29 januari organiseerden wij onze online Open Dag. Die is ongelooflijk goed bezocht, zoals wij uit de statistieken konden afleiden. Daar zijn we blij om!

Luuk en Rowin door naar finale Skills Talents

Luuk en Rowin door naar finale Skills Talents

Op woensdag 16 februari jl. hebben onze leerlingen Luuk Kluijtmans en Rowin Kremer uit K4eD zich laten gelden op de regionale kwalificatiewedstrijden van Skills Talents voor het onderdeel Economie en Ondernemen. Op het Koning Willem 1 College te ’s-Hertogenbosch werd er gestreden voor een landelijke finaleplek voor de vak wedstrijden. Het team van Fioretti college kwam met vlag en wimpel uit de strijd en kunnen zich met de overwinning voor regio zuid gaan opmaken voor de landelijke finale te Utrecht, welke eind maart zal plaatsvinden. Gefeliciteerd Luuk en Rowin!

Technologie Tour in 360 graden

Technologie Tour in 360 graden

Een bijzondere Technologie Tour in 360 graden tijdens de Open dag. De vakgroep Technologie & Toepassing heeft tijdens de minilessen de leerlingen van groep 8 kennis laten maken met T&T en het lokaal.

Huren of kopen van een laptop

Huren of kopen van een laptop

Eerstejaars basis-, kader- en mavo-leerlingen starten op het Fioretti College met blended learning. Dat staat voor een mix van leerstijlen, waarbij enerzijds moderne media (ict) ingezet worden en anderzijds de vertrouwde (werk)boeken gebruikt worden. Voor deze vorm van gecombineerd leren is een eigen laptop (notebook) onmisbaar. Er wordt van leerlingen verwacht dat ze daarmee op school en thuis gaan werken.

Webinar voor ouders over prestatiedruk

Webinar voor ouders over prestatiedruk

De ouderraad van het Zwijsen College organiseert enkele keren per jaar een interessant webinar. Ook ouders van het Fioretti College kunnen daaraan deelnemen. Op dinsdagavond 15 februari is er een webinar over prestatiedruk bij jongeren.

Dozen vol kerstkransjes naar de voedselbank

Dozen vol kerstkransjes naar de voedselbank

Net voor de kerstvakantie organiseren we op onze school altijd een leuke activiteitenweek en gezellige kerstafsluitingen in de klassen. Dit jaar gooide onze regering op het laatste moment roet in het eten. Wat doe je als er al 1100 zakjes kerstkransjes voor de leerlingen bezorgd zijn? Dan bel je de lokale voedselbank!

Doedagen gaan helaas niet door

Doedagen gaan helaas niet door

Sinds zondag 19 december zit Nederland in een harde lockdown. Hoe het onderwijs er vanaf maandag 10 januari uit komt te zien is nu nog vrij onzeker. Hierdoor hebben we als school helaas de keuze moeten maken om de geplande Doedagen te annuleren.

Start hier de online vmbo voorlichting

Start hier de online vmbo voorlichting

Welkom bij de online voorlichting over de afdeling vmbo op het Fioretti College. We hadden u natuurlijk graag persoonlijk ontmoet op onze kleurrijke school, maar dat is in deze tijd niet verstandig. We hebben een aantal zaken voor u klaarstaan, waardoor u toch een goed beeld krijgt van het onderwijs, de ondersteuning en kansen die wij bieden.

Start hier de online PrO voorlichting

Start hier de online PrO voorlichting

Welkom bij de online voorlichting over de afdeling PrO op het Fioretti College. We hadden u natuurlijk graag persoonlijk ontmoet op onze kleurrijke school, maar dat is in deze tijd niet verstandig. We hebben een aantal zaken voor u klaarstaan, waardoor u toch een goed beeld krijgt van het onderwijs, de ondersteuning en de kansen die wij bieden.

Online LOB-keuzeavond voor leerjaar 2

Online LOB-keuzeavond voor leerjaar 2

Vanaf donderdag 16 december kunnen ouders én leerlingen van leerjaar 2 basis, kader en mavo online informatie bekijken over de keuzes die gemaakt moeten worden in leerjaar 2. Hiervoor is een speciale website ontwikkeld. Daar is alle informatie m.b.t de profielen zichtbaar. Bij het tweede rapport moet er namelijk al een definitieve keuze gemaakt worden voor één van de profielen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.