Nieuws

Gastles bedrijfswagens

Gastles bedrijfswagens

Gisteren heeft BAS Truck Center een gastles bedrijfswagens verzorgd bij leerjaar 3 Mobiliteit en Transport (basis en kader).

ESF investeert in jouw toekomst

ESF investeert in jouw toekomst

Na het vijfde of zesde jaar verlaat je het praktijkonderwijs naar een baan of een vervolgopleiding. Jouw traject wordt afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Afhankelijk van die mogelijkheden bieden we je ondersteuning in je zoektocht. Dit wordt apart met jou besproken door je mentor.

Ardennenkamp

Ardennenkamp

Voor alle leerlingen van leerjaar 3 vindt deze week een kennismakingsactiviteit in de Belgische Ardennen plaats!

Brugklaskamp 2022

Brugklaskamp 2022

In de eerste FIOweek van dit schooljaar gaan onze eerstejaars leerlingen op kamp. Samen met de mentor(en) en een vaste kampstaf zal iedere klas één nacht verblijven op kampeerboerderij De Kastanjes in Elzendorp.

Boeken schooljaar 2022-2023 bestellen

Boeken schooljaar 2022-2023 bestellen

Ga jij komend schooljaar voor het eerst naar het Fioretti College als nieuwe eerstejaars leerling of als zij-instromer? Of start je in een hoger leerjaar? Bestel dan vóór maandag 25 juli 2022 je gratis schoolboeken!

Opnieuw zijn 99% van de leerlingen geslaagd!

Opnieuw zijn 99% van de leerlingen geslaagd!

Wat zijn we trots op onze leerlingen! Na tijdvak 2 hebben we een geweldig slagingspercentage weten te behalen. Dit jaar zijn 100% van de basisberoepsleerlingen, 100% van de kaderberoepsleerlingen en 98% van de mavo-leerlingen geslaagd.

Huren of kopen van een laptop

Huren of kopen van een laptop

Eerstejaars basis-, kader- en mavo-leerlingen starten op het Fioretti College met blended learning. Dat staat voor een mix van leerstijlen, waarbij enerzijds moderne media (ict) ingezet worden en anderzijds de vertrouwde (werk)boeken gebruikt worden. Voor deze vorm van gecombineerd leren is een eigen laptop (notebook) onmisbaar. Er wordt van leerlingen verwacht dat ze daarmee op school en thuis gaan werken.

We kijken terug op een geslaagd gala!

We kijken terug op een geslaagd gala!

Onder een lekker lentezonnetje genoten de eindexamenleerlingen woensdagavond van alle aandacht. De galastoet trok, net als dinsdagavond tijdens het gala van het Zwijsen College, door Veghel naar de feestlocatie op de Noordkade.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.