Profielen

De basis- en kaderberoepsgerichte leerweg kent de profielen Techniek, Economie en Zorg & Welzijn.

Studierichtingen profiel Techniek

Produceren, Installeren & Energie (PIE)

Produceren, Installeren en Energie is een combinatie van metaal- en elektrotechniek. In het beroepsgerichte deel volg je dus lessen in zowel elektrotechniek als metaaltechniek. Je leert omgaan met gereedschappen, machines, ICT en technologie.

Bouwen, Wonen & Interieur (BWI)

Je volgt lessen in timmeren, metselen, schilderen en grafische technieken. Je leert omgaan met gereedschappen, machines, veiligheidsvoorschriften, constructie-technieken en het schetsen en tekenen van constructies. Ook leer je werken met (grafische) computerprogramma's. Kaderleerlingen maken o.a. kennis met bouwprocessen en ontwerpen.

Mobiliteit & Transport (M&T)

We besteden aandacht aan de gehele branche, zoals garages, carrosseriebedrijven en tankstations. Je leert hoe een motorvoertuig in elkaar zit en hoe je daaraan kunt werken. Ook leer je hoe wij én onze spullen, nu en in de toekomst, het beste van A naar B kunnen komen.

Studierichtingen profiel Economie

Horeca, Bakkerij & Recreatie (HBR)

In en om ons schoolrestaurant leer je koken, serveren, broodbakken en banketbakken. Ook is er in het lesprogramma aandacht voor toerisme en recreatie.

Economie & Ondernemen (E&O)

Belangrijke onderdelen die te maken hebben met het werken in de sector economie komen aan bod. Dat zijn traditionele onderdelen als administratieve en commerciële vaardigheden, maar ook nieuwe onderdelen als mode en design, het maken van een webshop, logistiek en ICT. De leerling leert en ervaart wat het betekent om ondernemend te zijn.

Studierichting profiel Zorg & Welzijn

Zorg & Welzijn (Z&W)

Bij Zorg & Welzijn maak je met behulp van opdrachten kennis met zorg, welzijn, dienstverlening, sport en beweging. Aan bod komen verzorgende beroepen en assisterende beroepen in de welzijnssector.