Nieuws

Meld uw kind vanaf 1 maart aan

Meld uw kind vanaf 1 maart aan

Zit uw kind nu in groep 8? Dan is de overgang naar het voortgezet onderwijs een bijzondere stap. Uw zoon/dochter verlaat zijn/haar vertrouwde schoolomgeving en komt in een nieuwe dynamiek terecht. Het Fioretti College biedt toekomstige brugklassers en hun ouder(s)/verzorger(s) graag de nodige begeleiding en ondersteuning.

Bekijk de animatie van ons schoolplan

Bekijk de animatie van ons schoolplan

'Vooruitkijken doe je op het Fioretti', is de titel van ons nieuwe Schoolplan 2020-2024. Het is een interessant document om eens door te lezen. We leggen uit waar we voor staan en wat onze speerpunten en ambities zijn. Bekijk ook eens de animatie van het schoolplan. Dan wordt onze slogan 'Praktisch en persoonlijk naar jouw toekomst' meteen duidelijk.

Praktische informatie over onderwijs na kerst

Praktische informatie over onderwijs na kerst

Voor veel leerlingen zijn de scholen van 16 december tot maandag 18 januari gesloten. Voor de leerlingen die niet naar school mogen komen, gaan we na de kerstvakantie over op online onderwijs. Gelukkig zijn er ook veel uitzonderingen op deze regel.

Vanaf maandag 5 oktober mondmaskerplicht

Vanaf maandag 5 oktober mondmaskerplicht

Voor alle medewerkers en leerlingen stellen we vanaf maandag 5 oktober 2020 het dragen van een mondmasker verplicht in de openbare ruimtes en als mensen zich verplaatsen. Dit heeft de directie van VO Veghel in samenspraak met de MR besloten.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.