Nieuws

Expo Break Out Hero op de Noordkade

Expo Break Out Hero op de Noordkade

Phoenix Cultuur initieerde een bijzonder project om jongeren van 12-18 jaar uit Meierijstad een hart onder de riem te steken: ontwerp jouw ‘Break Out Hero’ en geef hiermee jouw gevoelens de ruimte.

Boot van afdeling PRO officieel te water

Boot van afdeling PRO officieel te water

Op vrijdag 22 juli is onder luid gejuich van de leerlingen en ouders de boot van de afdeling PrO gedoopt en te water gelaten in het Veghelse binnenmeer aan het Visven. Een moment waar lang naar was uitgekeken. Aan de boot is, met de nodige vertraging door corona, anderhalf jaar fanatiek gebouwd.

Schoolvakanties 2021-2022 bekend

Schoolvakanties 2021-2022 bekend

De schoolvakanties voor het nieuwe schooljaar 2021-2022 zijn officieel vastgesteld. Om extra duidelijkheid te verschaffen, staan hieronder niet alleen de schoolvakanties van het nieuwe schooljaar vermeld, maar ook de resterende schoolvakanties van het lopende schooljaar 2020-2021. Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Natuurlijk zijn de vakantieroosters het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.

PrO-leerlingen behalen groen-certificaten

PrO-leerlingen behalen groen-certificaten

Op onze afdeling pratijkonderwijs (PrO) hebben dit jaar 22 leerlingen diverse groen-certificaten behaald. Ze ontvingen de certificaten o.a. voor het goed kunnen hanteren van een bladblazer, heggenschaar en/of bosmaaier. Als je professioneel met machines werkt, moet je geschoold zijn en kunnen aantonen dat je instructie hebt gehad en veilig kunt werken. Dat hebben deze leerlingen laten zien tijdens de trainingen en daarvoor verdienen ze een groot compliment!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.