Leerlingenraad nieuws

Hartelijk welkom op de inspiratiepagina van de Fioretti leerlingenraad. In de leerlingenraad spreken wij over onderwerpen die spelen binnen de school. We komen met ons groepje elke maand bij elkaar en we praten dan over een bepaalde thema’s. Denk aan de ideeënbus, Paarse Vrijdag, het verbeteren van het schoolplein, leuke activiteiten en nog veel meer. We doen dit onder leiding van mevrouw Den Otter en meneer Van de Ven. Als we het met elkaar eens zijn en als het mogelijk is, zetten we onze plannen om in concrete acties.

Motivatie
Het is belangrijk dat leerlingen op school meedenken. We hebben vaak goede en frisse ideeën, waar docenten niet op zouden zijn gekomen. Met onze acties kunnen we het plezier op onze school verhogen. We leren om onze plannen goed onder woorden te brengen en op de juiste manier te presenteren. Daarnaast is de leerlingenraad ook interessant en gezellig.

Online ideeënbus
We zijn creatieve denkers, maar we kunnen best wat input gebruiken. Daarom hebben we een online ideeënbus in het leven geroepen. Mocht je een goed idee hebben en dat bespreekbaar willen maken in de leerlingenraad, stuur danen e-mail naar leerlingenraad_fc@fioretti-college.nl. Natuurlijk mag je ook één van ons persoonlijk je plan vertellen.

Versterking
Verder kan onze leerlingeraad best wat versterking gebruiken! Dus als je graag actief mee wilt denken over allerlei onderwerpen die op onze school spelen, meld je dan aan via het bovenstaande e-mailadres. Je mag gerust een keer proefdraaien, voordat je beslist om lid te worden van de leerlingenraad.

Taken en bevoegdheden
Wil je precies weten welke taken en bevoegdheden de leerlingenraad heeft? Klik dan hier.

Hartelijke groet van Iris Verhagen (b3ea), Emar Bergmans (k1b), Emir Bergamnas (k1b), Sophie Vlemmings (k1b) en Mattis Fraterman (bp1a).