Nieuws

TOPklas Uilenbrink krijgt ruimtevaartles

TOPklas Uilenbrink krijgt ruimtevaartles

Onlangs ontvingen we op het Fioretti College 15 leerlingen van basisschool de Uilenbrink uit Veghel. Deze leerlingen zitten in de TOPklas en krijgen extra technieklessen. We verzorgden een les over ruimtevaart. De leerlingen mochten zelf een raketje bouwen, dat met springveren gelanceerd kon worden. Ze waren apetrots op het eindresultaat. Na afloop van de ruimtevaartles mochten de werkstukjes natuurlijk mee naar huis genomen worden. De veren zijn gesponsord door het bedrijf Alcomex Veren BV.

Vanaf maandag 5 oktober mondmaskerplicht

Vanaf maandag 5 oktober mondmaskerplicht

Voor alle medewerkers en leerlingen stellen we vanaf maandag 5 oktober 2020 het dragen van een mondmasker verplicht in de openbare ruimtes en als mensen zich verplaatsen. Dit heeft de directie van VO Veghel in samenspraak met de MR besloten.

Beslisboom 12+ naar school of thuisblijven

Beslisboom 12+ naar school of thuisblijven

Op basis van de RIVM-richtlijnen is een beslisboom ontwikkeld voor ouders van kinderen vanaf ±12 jaar in het voortgezet onderwijs, mbo- en hbo-studenten, werkende jongeren en volwassenen, die mogelijk coronaklachten hebben.

Informatie Beroepenfeest Meierijstad on Stage

Informatie Beroepenfeest Meierijstad on Stage

Dit schooljaar organiseren we voor de tweede keer het Beroepenfeest Meierijstad on Stage. In het kader van ‘handen en voeten geven aan beroepsoriëntatie' ontmoeten leerlingen allerlei vertegenwoordigers en medewerkers van bedrijven uit de regio. Tijdens het Beroepenfeest op dinsdag 9 maart 2021 vertellen beroepsbeoefenaren en vaklieden over hun vak en tijdens de Doedag gaan de leerlingen bij hen op werkbezoek om kennis te maken met een bepaald beroep of specifieke branche. Wellicht in een aangepaste vorm, vanwege de corona-perikelen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.