Nieuws

Expo Break Out Hero op de Noordkade

Expo Break Out Hero op de Noordkade

Phoenix Cultuur initieerde een bijzonder project om jongeren van 12-18 jaar uit Meierijstad een hart onder de riem te steken: ontwerp jouw ‘Break Out Hero’ en geef hiermee jouw gevoelens de ruimte.

Schoolvakanties 2021-2022 bekend

Schoolvakanties 2021-2022 bekend

De schoolvakanties voor het nieuwe schooljaar 2021-2022 zijn officieel vastgesteld. Om extra duidelijkheid te verschaffen, staan hieronder niet alleen de schoolvakanties van het nieuwe schooljaar vermeld, maar ook de resterende schoolvakanties van het lopende schooljaar 2020-2021. Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Natuurlijk zijn de vakantieroosters het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.

The Masked Singer Show groot succes

The Masked Singer Show groot succes

Na wekenlange voorbereiding was het op dinsdag 13 juli zover: The Masked Singer Show. Deze activiteit was de jaarafsluiting voor onze onderbouwleerlingen en hun mentoren. Zes gemaskerde werknemers van de school zongen elk twee nummers tijdens een liveshow, die corona-proof gestreamd werd in de klassen en gepresenteerd werd door leerlingen. Aan alle klassen de taak om te raden wie er verborgen zaten achter de maskers.

Zelftesten na terugkeer uit vakantiegebied

Zelftesten na terugkeer uit vakantiegebied

Helaas hebben we wereldwijd te maken met nieuw virusvarianten. Sommige vakantiegangers dragen deze variant bij zich na terugkeer uit vakantiegebieden. Het RIVM adviseert om bij terugkeer van een buitenlandse vakantie een zelftest te gebruiken.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.