Nieuws

Expo Break Out Hero op de Noordkade

Expo Break Out Hero op de Noordkade

Phoenix Cultuur initieerde een bijzonder project om jongeren van 12-18 jaar uit Meierijstad een hart onder de riem te steken: ontwerp jouw ‘Break Out Hero’ en geef hiermee jouw gevoelens de ruimte.

Schoolvakanties 2021-2022 bekend

Schoolvakanties 2021-2022 bekend

De schoolvakanties voor het nieuwe schooljaar 2021-2022 zijn officieel vastgesteld. Om extra duidelijkheid te verschaffen, staan hieronder niet alleen de schoolvakanties van het nieuwe schooljaar vermeld, maar ook de resterende schoolvakanties van het lopende schooljaar 2020-2021. Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Natuurlijk zijn de vakantieroosters het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.

Zelftesten na terugkeer uit vakantiegebied

Zelftesten na terugkeer uit vakantiegebied

Helaas hebben we wereldwijd te maken met nieuw virusvarianten. Sommige vakantiegangers dragen deze variant bij zich na terugkeer uit vakantiegebieden. Het RIVM adviseert om bij terugkeer van een buitenlandse vakantie een zelftest te gebruiken.

Wel of geen zorgtechnologie?

Wel of geen zorgtechnologie?

Onlangs verzorgde TechKicks een leuke inspiratieworkshop over zorgtechnologie voor alle derde- en vierdejaars leerlingen Zorg & Welzijn. Naar aanleiding van de workshop hebben de leerlingen een les gevolgd uit de Burgerschapsestafette. Tijdens deze multimediale les kregen ze nog meer inzicht in de nieuwste technologieën, maar praatten ook door over het menselijke aspect, dat in de zorg belangrijk is.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.