Schoolrestaurant

We nodigen u van harte uit om een bezoekje te brengen aan het restaurant van het Fioretti College. Het schoolrestaurant is niet alleen geopend voor medewerkers van de school, maar voor iedereen die in een mooie ambiance voor een leuke prijs culinair verwend wil worden door onze enthousiaste leerlingen. Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. Reserveer wel tijdig, want vol is vol.

Menukaart

Ons schoolrestaurant is dit schooljaar geopend op woensdag-, donderdag-, en vrijdagmiddag. Klik hier om de menu’s van deze dagen te bekijken. U ziet in het overzicht ook meteen op welke data ons restaurant gesloten is. 

 

Openingstijden

Ons schoolrestaurant is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 12.00 en 13.30 uur voor een uitgebreide lunch. Tijdens de schoolvakanties is ons restaurant altijd gesloten. 

Reserveringen

Reserveren voor een bezoek aan ons schoolrestaurant is noodzakelijk.

  • Voor reserveringen verzoeken wij u (bij voorkeur) tussen 10.30 en 12.00 uur te bellen met het centrale nummer van de school (0413-340575).
  • Bij een grotere groep of het fietsarrangement graag per e-mail contact opnemen met de heer Bissels
  • Wij verzoeken u om uiterlijk tien minuten voor uw reserveringsmoment aanwezig te zijn. Hebt u haast, vertel het ons dan. Ook verzoeken wij u om het restaurant tijdig te verlaten (uiterlijk 13.30 uur), zodat de leerlingen weer op tijd in de volgende les kunnen zijn.
  • Voor reserveringen aangaande het kerstdiner - waarbij ouders van leerlingen de eerste mogelijkheid krijgen om te reserveren - kunt u per mail contact opnemen met de heer Bissels

Verhindering

Bij verhindering stellen wij het zeer op prijs wanneer u uzelf minimaal twee dagen van tevoren (bij voorkeur) tussen 10.30 en 12.00 uur afmeldt. Wanneer u uzelf op het laatste moment moet afmelden, probeer dan i.v.m. de voorbereiding in onze keuken voor vervanging te zorgen.

Bijzonderheden

Informatie over grotere groepen en speciale wensen:

  • U kunt betalen via de pinautomaat (wat onze voorkeur heeft).
  • Het schoolrestaurant is ideaal voor groepen die bijvoorbeeld een uitstapje willen maken.
  • Het spreekt voor zich dat wij, mits vooraf aangekondigd, rekening proberen te houden met uw speciale wensen, zoals diëten en allergenen.
  • We geven ook lunch en dinerbonnen uit. Ideaal om cadeau te doen.
  • Wij bieden gasten die vaker komen een spaarkaart aan. Bij een volle spaarkaart krijgt u € 8,00 korting.

Locatie & Parkeren

Het schoolrestaurant is gevestigd aan de Muntelaar 4 te Veghel. Is er plaats op het parkeerterrein rond het Fioretti College, meld u dan via de intercom bij de slagboom. Er is ook een tweede parkeerterrein beschikbaar aan het einde van de straat. Daar is vrijwel altijd plaats. Meld u via de intercom bij de slagboom het begin van het terrein aan.