Schoolrestaurant

BESTE GASTEN, HELAAS IS HET SCHOOLRESTAURANT TIJDELIJK GESLOTEN!

WE HOPEN DAT HET AANTAL CORONA-BESMETTINGEN SNEL TERUGLOOPT.

ALS DAT HET GEVAL IS, KRIJGT U BERICHT DAT HET RESTAURANT WEER OPEN GAAT.

We nodigen u van harte uit om een bezoekje te brengen aan het restaurant van het Fioretti College. Het schoolrestaurant is niet alleen geopend voor medewerkers van de school, maar voor iedereen die in een mooie ambiance voor een leuke prijs culinair verwend wil worden door onze enthousiaste leerlingen. Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. Reserveer wel tijdig, want vol is vol.

We hopen u ondanks de corona-perikelen dit schooljaar in ons restaurant te mogen verwelkomen. Natuurlijk leven we de RIVM-maatregelingen na. Op dit moment stellen we mondmaskers verplicht voor iedereen die de school betreedt. Voor u als restaurantgast betekent dit dat u een mondmasker draagt wanneer u het gebouw in- en uitgaat. Pas aan tafel mag u uw mondmasker afdoen. Wanneer u tussendoor naar het toilet gaat, doet u uw mondmasker weer even op. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Menukaart

Ons schoolrestaurant is dit schooljaar geopend op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag. Klik hier om de menu’s van deze dagen te bekijken. U ziet in het overzicht ook meteen op welke data ons restaurant gesloten is. Hieronder ziet u wat onze leerlingen komend schooljaar voor u in petto hebben. 

 • LUNCH
  Uitgebreid driegangenmenu, verzorgd door onze vierdejaars leerlingen
  Maandag en donderdag van 12.00 tot uiterlijk 13.30 uur.
  € 9,50 per persoon (exclusief drankjes)
 • LUNCH
  Uitgebreid luxe driegangenmenu, verzorgd door onze leerlingen uit het samenwerlingsverband Fioretti College en Leijgraaf
  Dinsdag van 12.00 tot uiterlijk 14.00 uur.
  € 12,50 per persoon (exclusief drankjes)
 • LUNCH
  Uitgebreid driegangenmenu, verzorgd door onze derdejaars leerlingen (vanaf week 42)
  Woensdag van 12.00 tot uiterlijk 13.30 uur.
  € 8,50 per persoon (exclusief drankjes)
 • FIETSARRANGEMENT
  Koffie met gebak en uitgebreide hoofdschotel
  Het fietsarrangement wordt aangeboden op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, als het restaurant open is.
  Om 10.00 uur wordt koffie/thee met gebak geserveerd en krijgt u een leuke fietsroute naar keuze.
  Van 12.00 tot uiterlijk 12.45 uur wordt de warme lunch geserveerd.
  € 8,00 per persoon (exclusief drankjes, inclusief koffie/thee bij het gebak)
  Reserveren via de heer Hanegraaf.

Menuprijs leerlingen
Leerlingen van het Fioretti College en basisscholen kunnen reserveren op maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag. Ze krijgen een driegangen lunch, inclusief één drankje voor € 5,50 per persoon.

Download menukaart
Klik hierom de menu’s van de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag te bekijken. U ziet in het overzicht ook op welke data ons restaurant gesloten is.

Openingstijden
Ons schoolrestaurant is geopend op de volgende tijden:

 • Maandag-, dinsdag-, woensdag en donderdag tussen 12.00 en 13.30 uur voor een uitgebreide lunch.
 • Donderdag van 12.05 tot 12.30 uur én van 12.55 tot 13.25 uur voor de kleine kaart.

Voor het fietsarrangement gelden speciale tijden. U vindt de juiste informatie onder het kopje 'Over het fietsarrangement'.

Tijdens de schoolvakanties is ons restaurant altijd gesloten. Klik hier om een overzicht te downloaden van de exacte openingsdata en de bijbehorende menu's.

Reserveringen
Reserveren voor een bezoek aan ons schoolrestaurant is noodzakelijk.

 • Voor reserveringen verzoeken wij u (bij voorkeur) tussen 10.30 en 12.00 uur te bellen met het centrale nummer van de school (0413-340575).
 • Bij een grotere groep of het fietsarangement graag per e-mail contact opnemen met de heer Hanegraaf.
 • Wij verzoeken u om uiterlijk tien minuten voor uw reserveringsmoment aanwezig te zijn. Hebt u haast, vertel het ons dan. Tevens verzoeken wij u om het restaurant tijdig te verlaten (uiterlijk 13.30 uur), zodat de leerlingen weer op tijd in de volgende les kunnen zijn.
 • Voor reserveringen betreffende het kerstdiner - waarbij ouders van leerlingen de eerste mogelijkheid krijgen om te reserveren - kunt u per mail contact opnemen met de heer Hanegraaf.

Verhindering
Bij verhindering stellen wij het zeer op prijs wanneer u uzelf minimaal twee dagen van tevoren (bij voorkeur) tussen 10.30 en 12.00 uur afmeldt. Wanneer u uzelf op het laatste moment moet afmelden, probeer dan i.v.m. de voorbereiding in onze keuken voor vervanging te zorgen.

Over het fietsarrangement
Ons fietsarrangement bieden we aan voor kleinere gezelschappen op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag mag het gezelschap ook groter zijn. Het arrangement bestaat uit een kopje koffie/thee met gebak om 10.00 uur. De warme lunch (kleine kaart) wordt geserveerd van 12.00 tot uiterlijk 12.45 uur. U krijgt daarbij een mooie fietstocht, die door onze leerlingen is gemaakt. Een ideaal arrangement voor groepen die een uitstapje willen maken.

Bijzonderheden
Informatie over grotere groepen en speciale wensen:

 • I.v.m. de Corona-maatregelingen is de ingang verplaatst naar de nooduitgang van ons restaurant, dus niet via de receptie. Wij vragen u, zoals de RIVM-maatregelingen voorschrijven, een korte vragenlijst in te vullen. Natuurlijk doen wij er alles aan om alle eisen van het RIVM te voldoen (1,5 meter afstand e.d.). U kunt dus met een gerust hart een hapje komen eten.
 • U kunt betalen via de pinautomaat (wat onze voorkeur heeft).
 • Het schoolrestaurant is ideaal voor groepen die bijvoorbeeld een uitstapje willen maken.
 • Het spreekt voor zich dat wij, mits vooraf aangekondigd, rekening proberen te houden met uw speciale wensen, zoals diëten en allergieën.
 • We geven ook lunchbonnen uit. Ideaal om cadeau te doen.
 • Wij bieden gasten die vaker komen een spaarkaart aan. Bij een volle spaarkaart krijgt u € 8,00 korting.
 • Onze bakkerijwinkel is sporadisch geopend. U kunt op die momenten overheerlijke brood- en banketproducten kopen.

Locatie & Parkeren
Het schoolrestaurant is gevestigd aan de Muntelaar 4 te Veghel. Zolang de RIVM- maatregelingen van kracht zijn, komt u via de noodingang het restaurant binnen. Is er plaats op het parkeerterrein rond het Fioretti College, meld u dan via de microfoon bij de slagboom. Er is ook een tweede parkeerterrein beschikbaar aan het einde van de straat. Daar is vrijwel altijd plaats. Meld u via de microfoon bij de slagboom aan het begin van het terrein.