Voorstellen voor (voor)aula en schoolplein van leerlingen E&O en studenten KW1C

Voorstellen voor (voor)aula en schoolplein van leerlingen E&O en studenten KW1C

Geplaatst op: maandag 15 april 2024

10 april vond de eindpresentatie plaats van de projecten waar 3e jaars leerlingen E&O hard aan hebben gewerkt samen met studenten van het KW1C. Alle opdrachtgevers waren uitgenodigd, zoals de Chocolate Factory en Kruidvat. Ook het Fioretti College zelf was één van de opdrachtgevers. De opdracht bestond uit het maken van een ontwerp voor de aula, vooraula en het schoolplein.

In gemixte groepen zijn de leerlingen aan de slag gegaan. Ze moesten eerst een bureau oprichten met bijhorend logo e.d. Vervolgens hebben zij onderzoek gedaan onder leerlingen van het Fioretti. Op basis daarvan hebben zij een voorstel gemaakt. Vergroening was in alle projecten terug te zien, evenals chillplekken en activiteiten voor in de pauzes en tussenuren. 

Er werden verschillende producten opgeleverd; van maquettes en lego-ontwerpen tot aan filmpjes en een ontwerp van de school in minecraft. De ontwerpen van de leerlingen worden meegenomen in de werkgroep Herinrichting en zij nemen zeker een aantal zaken over! Een compliment voor alle leerlingen!

De projecten zijn onderdeel van Het Talent Atelier. In de pilot vormen leerlingen van het Fioretti College samen met studenten van het KW1C een team en werken aan vraagstukken voor een echte opdrachtgever. Onze leerlingen maken zo kennis met het onderwijs op het mbo. De opdrachten zijn gekoppeld aan de Global Goals

      

    

Bekijk al het nieuws