Sportdag Praktijkonderwijs 14 mei

Sportdag Praktijkonderwijs 14 mei

Geplaatst op: maandag 13 mei 2024

Aanstaande dinsdag 14 mei staat er een bruisende sportdag gepland voor de onderbouw (leerjaar 1 en 2) van praktijkonderwijs! Het belooft een mooie dag te worden vol met activiteiten, waarbij onze leerlingen kunnen kiezen uit drie onderdelen: unihockey, zeskamp en voetbal.

Maar dat is nog niet alles! Onze school is niet de enige school die deel neemt, we gaan de sportieve strijd aan  met vier andere scholen uit Schijndel, Den Bosch, Oss, Boxtel én natuurlijk Veghel! Een fantastische gelegenheid voor onze leerlingen om hun vaardigheden te laten zien.

De locatie van dit evenement? Sportpark 'Rooise Heide' in Schijndel, waar onze leerlingen vanaf 10.00 uur tot ongeveer 14.30 uur zullen schitteren op het veld. Maak je geen zorgen over het vervoer, want dit is allemaal geregeld vanuit het Fioretti College.

We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat deze dag niet alleen sportief, maar ook memorabel wordt voor onze leerlingen en docenten. Laten we samen gaan voor een dag vol plezier, teamwork en sportiviteit!

Succes, Fioretti!

 

Bekijk al het nieuws