Informatie voor leerlingen van groep 8 en hun ouders

Het Fioretti College is een school waar met persoonlijke aandacht het beste in elke leerling naar boven gehaald wordt. We werken in teams, in kleine onderwijsgroepen. Aan een groep leerlingen is een vaste groep docenten gekoppeld. Leerlingen werken aan een onderwijsprogramma op maat, met tijd en ruimte voor oriëntatie op vervolgopleiding en beroep. Onze leerlingen leren door te doen, door te ervaren en door de opgedane kennis toe te passen. Het gaat om weten wat je kan en wat je daarmee kunt. Op die manier halen we talenten in elke leerling naar boven. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. De lessen vinden plaats in moderne theorie- en praktijklokalen en op leerpleinen. Brugklassers hebben hun eigen plek binnen de school. Daarom kies je voor het Fioretti College! 

Neem ook een kijkje op onze speciale opendag website: www.opendag-fioretti.nl 

Kom kennismaken!

Bij het Fioretti College maken we graag kennis met jou en je ouders. Dat kan op de volgende kennismakingsmomenten: 

We zien er naar uit om jullie te ontmoeten!

Aanbod & begeleiding

Bij het Fioretti College kun je terecht voor Praktijkonderwijs, VMBO (kader en basis) en mavo. Wanneer het niveau nog niet helemaal duidelijk is, kun je starten in één van onze combinatieklassen. Meer informatie over het aanbod

 

We bieden op verschillende niveaus begeleiding aan onze leerlingen aan. Meer informatie over begeleiding

 

Praktische zaken

 

In onze schoolgids vind je alle praktische zaken, zoals informatie over de lestijden, schoolvakanties, huiswerk, begeleiding en buitenschoolse activiteiten. 

Meer informatie over leermiddelen
Meer informatie over het huren of kopen van een laptop

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws? Volg ons dan op social media: Facebook of Instagram