Kick Arts! van CHV Academy van start

Kick Arts! van CHV Academy van start

Geplaatst op: maandag 13 november 2023

De Kick Arts! lessen zijn van start! Voortgezet Onderwijs directeuren Toos Michon van het Elde College (Schijndel), Ingrid Vogels van het Fioretti college en Juliën Koog van het Zwijsen College (beiden Veghel) kwamen een kijkje nemen tijdens een workshop kunst maken met graffiti bij ’t Spectrum in Schijndel.

In gesprek met Kick Arts! coördinator Hanneke, de kunstdocenten en de leerlingen kreeg het bezoek alles te horen over de creatieve lessen en het plezier dat de jongeren hieraan beleven. Ook dit schooljaar gaan de leerlingen wekelijks tijdens de Kick Arts! workshops aan de slag met verschillende kunstvormen. Zo ervaren ze dat kunst is wat zij ervan maken!

Het Kick Arts! programma voor leerlingen van het Voortgezet Onderwijs in Meierijstad maakt onderdeel uit van de CHV Academy, Circle of Talent. Het programma wordt naast de eigen kunstvakken van de school aangeboden en de leerlingen van de scholen kiezen zelf voor deelname aan deze kunstlessen. Leerlingen van verschillende leeftijden en leerniveaus gaan elke week op een buitenschoolse locatie met kunst aan de slag, onder leiding van kunstdocenten van CHV Academy. In Veghel op de Noordkade en in Schijndel in ’t Spectrum. Alle kunstdisciplines komen hierbij aan bod!

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.kickarts.nl.

De Kick Arts! kunstlessen van CHV Academy worden mogelijk gemaakt dankzij investeringen van het onderwijs, het bedrijfsleven en de gemeente in Meierijstad.

Bekijk al het nieuws