Opleidingen om van te smullen!

Opleidingen om van te smullen!

Geplaatst op: maandag 22 februari 2021

Wist je dat het Fioretti College samen met De Leijgraaf twee opleidingen verzorgt, waar je je vingers bij aflikt? Het zijn de opleidingen tot zelfstandig werkend kok (bol/bbl - niveau 3) en de opleiding tot zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw (bol/bbl - niveau 3). We geven hieronder een inkijkje door een gemiddelde lesdag te beschrijven.

Zelfstandig werkend kok bol/bbl - niveau 3
De eerste gasten staan voor de deur. ’s Middags ben je vooral bezig geweest met je recepturen en menu’s, maar nu begint het echte werk. Even later stromen de bestellingen binnen. Met grote precisie maak je de heerlijkste gerechten klaar. Ja, het is flink aanpakken af en toe, maar daar ben jij niet bang voor. Zeker niet als die fraai opgemaakte borden uitgeserveerd worden. Wat een topdag, voor je gasten én voor jou!

Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw bol/bbl - niveau 3
Welke wijn past het beste bij die vis? Hoe smaakt dit stoofpotje? En welk menu zou je adviseren? Als gastheer of gastvrouw weet je precies welke gerechten en drankjes goed combineren. Tegelijkertijd ben je hét aanspreekpunt in de zaak. Je voelt namelijk de sfeer aan en zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Zij gaan straks dus met een lach op hun gezicht weer naar huis. En jij ook!

Meer informatie
Lijkt één van deze opleidingen je wel wat en wil je meer weten over bijvoorbeeld toelatingseisen, stage of kosten? Je kunt op de website van de Leijgraaf www.leijgraaf.nl alles vinden over de opleidingen. Met de handige zoekfunctie vind je het meteen! Je kunt ook contact opnemen met mevrouw Joannie Hogenboom. Zij weet alles van de opleidingen en kan je meer vertellen (06-89972109 of joannie.hogenboom@leijgraaf.nl). Ook kun je meneer Will Hanegraaf, docent HBR en decaan op je eigen school, om meer uitleg vragen (will.hanegraaf@voveghel.nl).

Bekijk al het nieuws