The Masked Singer Show groot succes

The Masked Singer Show groot succes

Geplaatst op: woensdag 14 juli 2021

Na wekenlange voorbereiding was het op dinsdag 13 juli zover: The Masked Singer Show. Deze activiteit was de jaarafsluiting voor onze onderbouwleerlingen en hun mentoren. Zes gemaskerde werknemers van de school zongen elk twee nummers tijdens een liveshow, die corona-proof gestreamd werd in de klassen en gepresenteerd werd door leerlingen. Aan alle klassen de taak om te raden wie er verborgen zaten achter de maskers.

De afgelopen weken werden in het geheim Masked Singers gestrikt om mee te doen met de show. Hierbij werden allerlei middelen van het Fioretti College ingezet. Buiten de lessen om hebben zij hun favoriete liedjes ingezongen in de nieuwe muziekstudio en zijn ze gefilmd in de green screen ruimte van T&T. De liveshow werd gepresenteerd vanaf het Kunst- & Cultuurplein.

Het programma werd verdeeld over de ochtend en de middag. Zo konden alle leerlingen op school afsluiten met hun mentor(en). In de ochtend presenteerden twee eerstejaars leerlingen live voor de onderbouwklassen. De koersklas uit leerjaar 1 haalde een perfecte score met 6 uit 6. Zij wisten De Leeuw, De Reus en Het Skelet als enige klas direct te herkennen.

De middaggroep had ’s ochtends vanuit huis de liveshow bewonderd en meegedaan. Deze leerlingen mochten nu op school, samen met hun klasgenoten thuis, strijden voor de definitieve eerste plaats. De middagshow werd live gepresenteerd door twee tweedejaars leerlingen. Onder het genot van wat lekkers zagen de klassen De Harlekijn, De Kerstman/vrouw en De Gorilla optreden.

In een ontzettend spannende strijd wist uiteindelijk de koersklas van leerjaar 1 de eerste plek te verdedigen. De koersklasleerlingen gingen er, met een score van 11 uit 12, met de prijzen ervandoor! Dank aan alle collega’s die hun steentje bijgedragen hebben aan deze zinderende show!

Bekijk al het nieuws