Nieuws

Kennismaking met zorgtechnologie

Kennismaking met zorgtechnologie

Op woensdag 28 april heeft TechKicks een leuke inspiratieworkshop verzorgd voor alle derde- en vierdejaars leerlingen Zorg & Welzijn. Het was een geslaagde ochtend met als thema Zorgtechnologie.

Momentje vrij? Boek erbij!

Momentje vrij? Boek erbij!

Twee trappen in onze school zijn opgefleurd met stickers van boekkaften. Al deze kaften zijn van boeken die op de leeslijst van het vak Nederlands staan. Lezen moet van het stoffige imago af, vinden Mevrouw den Otter en meneer Schoenmakers, die dit kleurrijke project begeleid hebben.

Start zelftesten na de meivakantie

Start zelftesten na de meivakantie

Het coronavirus heeft grote gevolgen voor iedereen. Ook voor onze school en onze leerlingen. Zoals u weet doen we er alles aan om de school op een veilige manier open te houden. Daarom gelden er op school strenge maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

ICT servicebalie vernieuwd

ICT servicebalie vernieuwd

Leerlingen van het keuzevak Interieur, Stands & Betimmering hebben voor onze ICT-afdeling een nieuwe servicebalie gemaakt. De oude kast, die tot nu toe werd gebruikt als balie, was aan vervanging toe. De nieuwe balie is volledig in de Fioretti huisstijlkleuren geschilderd en dankzij de verlichting straalt de serviceplek positieve energie uit.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.