Nieuws

Week van de liefde

Week van de liefde

Valentijnsdag is de dag van de liefde, een dag om eens extra lief voor elkaar te zijn. Voor onze leerlingen een dag die niet onopgemerkt mag blijven. In de visie van onze school staan vriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Om dit kracht bij te zetten en extra onder de aandacht te brengen wordt dit schooljaar de Week van de Liefde georganiseerd met de rozenactie!

HBR en E&O 1e prijs bij kwalificatiewedstrijd Skills Talent!

HBR en E&O 1e prijs bij kwalificatiewedstrijd Skills Talent!

Op woensdag 1 februari vonden de Skills Talent kwalificatiewedstrijden plaats. Dat zijn teamvakwedstrijden waarin vmbo leerlingen, die zich voorbereiden op het examen, kunnen laten zien wat ze kunnen door middel van opdrachten die zij uitvoeren. Het Fioretti College deed mee met drie teams: Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR), Economie en Ondernemen (E&O) en Zorg en Welzijn (Z&W). Het team HBR en het team E&O wonnen de wedstrijd van regio Zuid en hebben daarmee een finaleplek bemachtigd!

Bezoek aan een moskee

Bezoek aan een moskee

Vorige week hebben een aantal leerlingen van het eerste jaar een bezoek gebracht aan een moskee.

Toon maakte een pizza oven

Toon maakte een pizza oven

Toon (15 jaar) volgt Produceren, Installeren en Energie op het Fioretti College en wilde een keer iets anders maken. Na overleg met zijn leraar is hij begonnen aan deze pizza oven, die ook te bewonderen is op de Open Dag op 28 januari.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.