Downloads

Vacature Hybride Projectbegeleider T&T

Als project- of werkstukbegeleider Technologie & Toepassing (T&T) begeleid je leergroepjes die actief zijn met realistische bedrijfsopdracht. Uit het bedrijfsleven worden realistische technologische vragen opgehaald. Jij begeleidt bij het vinden van innovatieve oplossingen voor het vraagstuk. Je kunt als expert ook een vraagstuk aandragen. De vraagstukken zijn heel breed van aard en hebben uiteraard een technologische inslag. Je helpt de leerlingen om hun innovatieve oplossing uiteindelijk te presenteren voor de opdrachtgever.

Download het document

Vacature Hybride Gastleraar BWI

Als professional op het gebied van Bouwen, Wonen en Interieur (BWI) verzorg je een gastles van een lesuur of enkele lesuren over een aansprekend thema of verzorg je een cyclus van verschillende workshops.

Download het document

Vacature Hybride Expert BWI

Als hybride expert Bouwen, Wonen & Interieur (BWI) verzorg je gedurende een periode van 10 weken 4 uur per week inhoudelijke lessen en begeleid je de leerlingen. Samen met de vakleraar van het Fioretti College creëer en verzorg je een vakinhoudelijke module. Het gaat om theorie- en praktijklessen op jouw expertgebied. Na 10 weken ronden de leerlingen de module af met een certificaat.

Download het document

Vacature Hybride Gastleraar PIE

Als professional op het gebied van Produceren, Installeren & Energie (PIE) verzorg je een gastles van een lesuur of enkele lesuren over een aansprekend thema of verzorg je een cyclus van verschillende workshops.

Download het document

Vacature Hybride Expert PIE

Als hybride expert Produceren, Installeren & Energie (PIE) verzorg je gedurende een periode van 10 weken 4 uur per week inhoudelijke lessen en begeleid je de leerlingen. Samen met de vakleraar van het Fioretti College creëer en verzorg je een vakinhoudelijke module. Het gaat om theorie- en praktijklessen op jouw expertgebied. Na 10 weken ronden de leerlingen de module af met een certificaat.

Download het document