Nieuws

Uitstekende aanmelding op VO Veghel scholen

Uitstekende aanmelding op VO Veghel scholen

De twee voortgezet onderwijs scholen in Veghel kijken terug op een uitstekende aanmelding voor het schooljaar 2021-2022. Het Zwijsen College telde vorig jaar 258 aanmeldingen en dit jaar maar liefst 285. Het Fioretti College ontving vorig schooljaar 299 nieuwe leerlingen en komend schooljaar 293. In tijden van demografische krimp zijn dat fantastische aanmeldingen.

Meld uw kind nu digitaal aan voor de brugklas

Meld uw kind nu digitaal aan voor de brugklas

Zit uw kind nu in groep 8? Dan is de overgang naar het voortgezet onderwijs een bijzondere stap. Uw zoon/dochter verlaat zijn/haar vertrouwde schoolomgeving en komt in een nieuwe dynamiek terecht. Het Fioretti College biedt toekomstige brugklassers en hun ouder(s)/verzorger(s) graag de nodige begeleiding en ondersteuning.

Kookclinic oud-leerling Danny Beekman

Kookclinic oud-leerling Danny Beekman

Op dinsdag 16 maart verzorgde Danny Beekman een kookclinic op het Fioretti College. Danny is een oud-leerling van de afdeling Horeca, Bakkerij & Recreatie en heeft daarna de Topkok Opleiding op De Leijgraaf afgerond. Nu stond hij als gastdocent in de keuken van zijn oude school om 14 studenten zelfwerkend kok allerlei leuke kooktechnieken bij te brengen.

Schoolvakanties 2021-2022 bekend

Schoolvakanties 2021-2022 bekend

De schoolvakanties voor het nieuwe schooljaar 2021-2022 zijn officieel vastgesteld. Om extra duidelijkheid te verschaffen, staan hieronder niet alleen de schoolvakanties van het nieuwe schooljaar vermeld, maar ook de resterende schoolvakanties van het lopende schooljaar 2020-2021. Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u er rekening mee kunt houden in uw (vakantie)planning. Natuurlijk zijn de vakantieroosters het gehele jaar door te downloaden via deze website. Zo kunt u altijd even checken hoe het ook alweer zit.

Wijzigingen en info rondom de examens

Wijzigingen en info rondom de examens

Het was reeds in het nieuws dat de centrale examens na de meivakantie anders georganiseerd gaan worden dan we gewend zijn. We vertellen ouders en eindexamenleerlingen in dit bericht wat de wijzigingen zijn ten opzichte van andere jaren.

Online voorlichting PrO voor leerjaar 3-4-5

Online voorlichting PrO voor leerjaar 3-4-5

In maart wordt er voor ouders en leerlingen van de afdeling praktijkonderwijs (PrO) elk jaar een bedrijvenmarkt georganiseerd, in combinatie met informatieve workshops. Helaas kan dit vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Graag presenteren we de informatie die we anders live hadden gegeven online op onze website, zodat u zich samen met uw zoon/dochter toch goed kunt oriënteren.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.